Hesteejendomme - Loberg Bolig
Søndre Allé 49
4600 Køge

Tlf: 5663 4949

Email:post@lobergbolig.dk

Åbningstider
Mandag - Torsdag fra kl. 10-16
Fredag Efter Aftale
Lørdag Lukket
Søndag Efter Aftale

Hanna Loberg
Indehaver
Ejendomsmægler & Cand.Agro, MDE

Ejendomsmægler Hanna Loberg


Bestil en uforpligtende salgsvurdering

Tænker du på at sælge din ejendom?.

Vi varetager salg og rådgivning af alle typer ejendomme herunder grunde, ejerlejligheder, fritidshuse, villaer, landejendomme og liebhaverejendomme. Vi er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma. Vi indgår således ikke i forpligtende samarbejder med kreditforeninger, banker eller forsikringsselskaber, og kan derfor tilbyde Jer en seriøs og professionel rådgivning. Vi har et højt fagligt niveau, og ønsker at være din foretrukne ejendomsmægler, når det kommer til køb og salg af ejendomme.

Hvis du går I salgstanker? så start med at kontakte LobergBolig ApS for en uvildig salgsvurdering. Ring til os, så aftaler vi dato og tidspunkt for et besøg, hvor vi tager den første snak omkring din ejendom. Alternativt send os en mail med navn, adresse, telefonnummer og ønsket tidspunkt for salgsvurdering.

Mail:            Hanna@lobergbolig.dk

Mobil:          + 45 29 61 76 27

Hvad sker der når du bestiller en salgsvurdering?

Salgsvurderingen starter med, at vi kommer ud til dig. Herefter gennemgår i sammen ejendommen grundigt.  I en åben dialog drøftes og afstemmes dine forventninger, og ikke mindst de muligheder, som din ejendom tilbyder. Dette for at opnå et professionelt salgsforløb, der opfylder de krav, du som ejer med rette kan stille.

For at kunne give dig en præcis vurdering af udbudsprisen, kræver dette en del hjemmearbejde, hvilket vi foretagere i forlængelse af det første møde. Forskellige papirer og oplysninger skal gennemgås, før vi igen kontakter dig. Ved et personligt møde enten hos dig eller på vores kontor, vil vi sammen gennemgå mere detaljeret vores vurdering, og du modtager vores bud på en eventuel salgspris. Vi gennemgår ligeledes et samlet salgsbudget og du får herigennem et overblik over udgifter og indtægter forbundet med salget.

Under mødet vil vi ligeledes gennemgå hvordan ejendommen vil blive markedsført såfremt du skulle vælge LobergBolig ApS. Alt dette er med til at sikre en positiv salgsoplevelse udført af et top professionelt team. Efterfølgende har du muligheden for at gennemgå tilbuddet før du træffer din beslutning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49, 4600 Køge