Hesteejendomme - Loberg Bolig
Søndre Allé 49
4600 Køge

Tlf: 5663 4949

Email:post@lobergbolig.dk

Åbningstider
Mandag - Torsdag fra kl. 10-16
Fredag Efter Aftale
Lørdag Lukket
Søndag Efter Aftale

Hanna Loberg
Indehaver
Ejendomsmægler & Cand.Agro, MDE

Ejendomsmægler Hanna Loberg


Velkommen til ejendomsmæglerfirmaet LobergBolig ApS

Ejendomsmæglerfirmaet LobergBolig ApS har eksisteret siden 2002 og drives af indehaver Hanna Loberg. Kontoret er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, der er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. LobergBolig indgår således ikke i et forpligtende samarbejde med kreditforeninger, banker eller forsikringsselskaber. Derfor kan vi give dig en seriøs og uvildig rådgivning.

Vi sælger alle typer boliger herunder grunde, villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, fritidshuse og landejendomme. Din tilfredshed er alt afgørende for os. Derfor garanterer vi en engageret indsats med hyppige tilbagemeldinger, en veltilrettet markedsføring og et salær tilpasset din handel - det kalder vi en top professionel og personlig handel.

Vi har en bred internetannoncering. Vi annoncerer på de kendte boligportaler såsom Boligsiden og Boliga. Vi er derfor lige så konkurrencedygtige som de store ejendomsmæglerkæder. Yderligere har vi vores egen Facebook hjemmeside med mange tusinde følgere. Her bliver der løbende lavet opdateringer med nyheder omkring vores boliger. Her kan man samtidigt også finde planlagte åbent husarrangementer samt andre nyttige informationer.


Kontoret ligger i Køge på hjørnet af Søndre Alle. Butikken er meget synlig, da det er indgangsporten til Køge. Det er derfor nemt for kunderne at finde os.

Vi glæder os til at sælge din ejendom, om det er liebhaveri eller håndværkertilbud - alle skal være hjertelig velkomne i butikken. 


Vores salgsløsninger:

- Omfatter modeller der tilpasses dig som sælger, du vælger selv:

• Totalsalg: Vi klarer det hele.
• Delsalg: Du klarer fremvisningerne - Vi klarer resten.
• Selvsalg: Du har køberen - Vi klarer resten. 
• Vurdering: Du ønsker, at kende værdien at dit hjem. 
• Udlejning: Udlejning af din ejendom.
• Køberrådgivning: Vi yder også rådgiving i forbindelse med køb af bolig, og håndterer gerne forhandlingerne, når du/I har fundet drømmeboligen.

Vores salgsløsninger er altid ”solgt eller gratis” (Dokumenter til 3 mand betales af sælger)
Går du i salgstanker så kontakt først den uafhængige ejendomsmægler LobergBolig ApS 
Telefon 56 63 49 49, E-mail: post@lobergbolig.dk, Facebook: LobergBolig & Hesteejendomme 

Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49, 4600 Køge