Kort Plantegning

Østersøvej 21 - 4872 Idestrup

sag:2113LAND

Pris: 4.395.000 kr.

Adresse
Østersøvej 21
4872 Idestrup
KommuneGuldborgsund
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal336 m2
Grundareal18.968 m2
Garageareal43 m2
Etager1
Stuer3
Værelser7
Byggeår2009
Energimærke
Økonomi
Kontantpris4.395.000 kr.
Brutto25.783 kr.
Netto20.575 kr.
Årligt ejerudgift47.208 kr.
Månedlig ejerudgift3.934 kr.
Velkommen til denne perfekte ejendom med 1,8 hektar i et roligt og fredeligt område. Der er 2 km til børnhave, skole og indkøb i Idestrup. Ejendommen ligger nær Marielyst, som er kåret til Danmarks bedste strand over flere omgange. Marielyst er måske Danmarks bedste sommerhusområde med et utal af spisesteder og aktiviteter. Der er 10 km til E55 samt Nykøbing Falster.

Ejendommen med to boliger fremstår i super flot stand, og hele ejendommen er opført i 2009. Der er 2 fine indgangsveje til ejendommen samt gode parkeringsforhold med overdækning til trailer. Det meste af grunden er indhegnet til folde med indlagt vand, hvor der er plads til sine heste eller andre dyr. Der er en flot ridebane 20*60 med lys. I forlængelse heraf er der stald på 60 m2 med 2 bokse, vandspildtov samt sadel/foderrum. Derudover et særdeles fint værksted med automatisk port med plads til maskiner, værktøj og andet opbevaring. I mellembygningen er der dobbeltgarage med automatiske porte samt adgang til huset. Det er super fine forhold, som venter jer, og hele bygningsparcellen er opført i mursten med smukt, sortglaseret tegltag.

Stuehuset er lækkert, lyst og rummeligt med loft til kip samt gulvvarme overalt. Stort, flot stue med udgang til dejlig vestvendt terrasse med lækkert køkken. I forlængelse heraf finder man en hyggelig spisestue. Derudover er der kontor, 2 værelser, badeværelse samt forældreafdeling med garderobe/walk-in samt eget badeværelse. Stort bryggers med adgang til den dobbelte garage. Det er nemt, at komme fra stuehuset hen til lejligheden via mellemgangen, hvor man bl.a. også finder fyrrummet. Lejligheden er lækker med loft til kip samt separat indgang. Stort åbent køkken-alrum, soveværelse samt badeværelse, og gulvvarme overalt.

Haven er virkelig dejlig og privat med høj hæk omkring, alt er gennemtænkt til mindste detalje. Her er også overjordisk, opvarmelig pool med træterrasse om. Til børnene er der gyngestativ med sandbund og legeborg samt nedgravet trampolin. Endvidere skøn flisebelagt terrasse, hvor man kan nyde aftensolen. En helt igennem fantastisk have, som børnene vil elske, og hvor familie og venner kan samles. Bagerst på matriklen er der plantet grantræer/juletræer samt et hyggeligt shelter med bænk og bålplads.

Velkommen til Østersøvej 21! Hvis du er interesseret i denne lækre ejendom? så ring til os i dag på tlf. 56 63 49 49 og bestil en fremvisning.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge